Thursday, August 20, 2009

Gua nak hantar dekat majalah sekolah. Ada mana-mana sekolah nak terima cerita gua?

It is night. Plain and boring. Just like the other night. Plain and boring. And in the middle of that very ***** night, I’ve been disturbed by something. A creature that, I’m very sure has more than 2 leg was crossing on my face which at first I thought it was my long and shine hair. Suddenly my hanging-on- the-wall mirror fell down waking me up shocked and stressed. I stand spontaneously. It’s a sign. I know it’s a sign. “There must be something bad will happen…” I whispered to myself. As I switch on the lamp, I saw it was walking on my so called bed. “jahanam..” I shouted like a girl. And in that panic moment, I just grab any of my pieces of cloth to trap it and tap it out. Kill..kill..kill..die..die..die.. you little creep!! Serve you right!

But..oh my..ohh…it is my brand new underwear... Damn you!! I swear I will never ever wear it. Seems like, we are not meant to be together, right? And last night, your wife entered my room just like you did yesterday. But she’s flying not crossing. Revenge? Huh!! I’ve brought my own Ridsect you, bi**h. And the moment where people having a good, bad, wet or whatsoever dream, I spray that creepy flying object half a bottle!! Padan muka kau lipas!!

maafkan kesalahan tatabahasa gua..

notakakiberbulu: nak bawak gua jalan-jalan pergi nu yok pun tak segankan??

18 comments:

macha_sezs said...

vulgar sgt. mak aku tak suka.

paiseh said...

babi~
lapan kali gua baca tak paham2 lagi!

Liliyuli said...

hahaha
lawak. sikit je gua paham.
new underwear? yg hari tu eh?
hahaha

tyruzia_3186 said...

Jo, kisah benar ke ni? menggelegak usus perut aku baca entri ko ni..Heheh~

Nampaknye paiseh kena bc entri ko ni sebanyak 2x12.4+3209 kuasa 36 kali utk lebih paham..(^_^)v

sharip said...

gler tggi bhs ko..
ko ke yg tulis nie?
tipu ar..
mst upah oram nie..haha~~

jo said...
This comment has been removed by the author.
jo said...

macha:
mak lu belum eye contact ngan gua lagi...

paiseh:
nanti gua mintak bangla pandai sikit translate bahasa bangla bagi kat lu, ok?

liliyuli:
lu teka yang kaler apa?hahaha...

tyruzia:
kalau aku ckp tipu mesti ko tak cayakan?aku dah tutup semua lubang sulit dekat rumah tu..berani la dia kacau lagi...cilakak lipas..

sharip:
cis...aku habiskan seminggu lebih nak hasilkan karangan ni..

aloy_paradoks said...

ye ke tak segan..

nuyuljana said...

"I shouted like a girl"

part ni aku konpius.

apakah jantina kau?

:))

jo said...

aloy:
ye la..cuba lu ajak gua pegi nu yok..

nuyuljana:
gua gadis..heh!

Paradoks said...

Gua mewakili seluruh ahli PARADOKS mengucapkan selamat ber Ramadhan kepada kalian dan moga Ramadahan kali ini menjanjikan seribu kerahmatan buat kita semua. amin.
-Aloy Paradoks

Pyanhabib said...

puasa?

Kuwe said...

gua nk amek kelas tusyen ngan lu bole?

lu offer itu bayaran.

jo said...

aloy:
makasih..selamat-selamat...
lu pun selamat berpuasa jugak..

abg pyan:
peh...manja bunyinya, kan?
puasa...puasa....ehem~

kuwe:
tusyen?
bolehhh....gua pun lama dah ni tak tibai orang...

FdausAmad said...

Gua tengah bukak kamus ni..

jo said...

bukak kamus dekat belog gua, gua tak marah..jangan bukak benda lain sudah...

aloy_paradoks said...

Jom pegi Nu Yok!

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室