Monday, May 30, 2011

gua yang blues

Terasa lama bebenor gua dah tak update ini blog. bukan apa, kehidupan gua sekarang lebih banyak perkara sedih dari yang seronok. jadi, bila dah tak seronok gua secara auto menjadi malas nak bercerita. bukan apa, gua rasa hidup ni biarla gembira. sedih tu kita simpan dalam poket je. dalam sedih-sedih, gua berjaya jugak cipta satu syair. heh!


When things doesn’t go on your way
Take your time to think and pray
Because decision you made in dismay
Can really put you into hard days

Real life has no magic
That sometimes it can turn out to be so tragic
No worries, life’s trick…
Just stand strong and come with logic
That you must land on your feet

Think of happy tomorrow
Forget all your sorrow

Keep on rowing your boat
Life is tooooooooo short to be too serabut...


notakakiberbulu: jangan sebut lagi nama brad pit mesia depan gua. gua meradang karang.

11 comments:

lydiarahayumahmod said...

wah... lama dah tak update blog yea..
jom jumpa malam ni... ;-)
akak turun serdang ...

jo said...

haha...tau dah! nak amik jagung manis ye untuk baby...auwww~

NomborSebelas said...

jangan lah banyak sangat blues...
tak naik produktiviti ler macam ni !


kui3

oranglidi said...

ceh.. layan sedih jgk ko ni.

mantap sungguh syair berkenaan.

paiseh said...

brad pit mesia!!!!

nuyuljana said...

fuuuu!

cipta syair?

ce cipta lirik lagu pulok.

:D

AZANI said...

sapo brad pit mesia?halim othman?

tasekM said...

gua suka syair lu tu...



.

hani said...

brad pit mesia?

eh..tersebut pulak.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

itu syair ke sajak..

gua tak reti lagukan syair guna bahasa omputih nie.. kang jadik bunyi lagu row row row your boat..

:)

lu ada masalah ngan brad ke jo...
dia dah tak tolong cedokkan nasik ke?

--k e c h i k-- said...

aper kena ngn BPM (singkatan bg brad pitt msia...sebab ko xkasik sebot)??