Wednesday, April 27, 2011

i think that...

men always think that they had good enough reasons without realizing that they are all just giving an excuses.

sucks.

6 comments:

tasekM said...

jantan mmg tak berapa nak cerdik.










[power tak ayat aku menyokong ko ni jo...?]

;p


.

Mimie.Candy Cane said...

Yang pastinnya semua lame excuses...ok,gua bangga sebab faham ayat bahasa inggeris ni tanpa translate

sharamli said...

b0s dah tak ced0k la0k ke j0

paiseh said...

kalo diam pun pompan marah jugak. nak kire macamana tu?

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

sucks tu tak leh translate.. kena buang s baru jadi mengisap..

alhena said...

err.. aku tak berapa nk paham sebab fail english masa spm. Huwaaaaa!! cane nk komen nih? :P

itu dinamakan sebagai "ego" heheheh :p