Tuesday, June 14, 2011

bakal ke udara

amacam? ok tak idea ni?






“Burger siap dik. Harganya sebanyak RM 5.” Tanpa segan silu brader burger menghulurkan seplastik bungkusan burger kepada Milah.




“Mahalnya bang? Daging lembu ke daging biawak ni? Apasal mahal betul?” Milah memang begitu. Apa sahaja perkara yang dirasakan tidak kena akan disuarakan terus tanpa melalui Lembaga Penapisan Ayat-ayat Manis.




“Sekarang ni harga elektrik dah mahal dik. Lagipun dekat kedai ni, perempuan cun sahaja yang kita bagi diskaun. Yang tak berapa cun memang kita bagi harga sebenar.” Lumrah lelaki, yang cantik dibantu, yang tak berapa cantik dibuat tak tahu.



(review cerita dari pihak gua)



notakakiberbulu : jangan lupa kumpul duit ye kawan-kawan. cerita ni 10% gua petik dari blog seperti syair2. 90% lagi tu, x pernah dan tak akan gua kasi publish dekat mana-mana.

14 comments:

tasekM said...

jo + poyo mmg gabungan terbaekkkkk...

review cerita tu dah sedap benar dh tu..



.

jo said...

jgn lupa beli ye kak..

hanie said...

jo + poyo = joyo??


jgn risau. wa mesti beli punya. jgn lupe bg diskaun dkt wa yg chantek ni. kahkahkah!!

Mimie.Candy Cane said...

wahhh terbaek la kongsi tu...wa teruja ni..terujaaaaaa

sharamli said...

nak j0!!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

lu jangan buat buat lupa ke gua pulak.. gua nak sebanyak satu..

bukan senang tau gua nak kasi alamat surat menyurat ke orang..

Pisey said...

yang cantik dibantu. hmm, aku dapat harga murah la ni kakjolie?

oranglidi said...

tajuk kongsi? hehe. menarik tertarik ni

Pistachio said...

perghhh.. gua sanggup ikat perut ni.. brp juta rupiah senaskah?

NomborSebelas said...

biler nya nak siap nie jo...

keras dah gua duk tunggu buku lu ni???

sero said...

dah siap belum?...

alhena said...

bagi kat aku pree je buleh? hehehe :p

Amal said...

peh. semat.

fndrocka said...

nak ..nak..