Tuesday, September 7, 2010

Raya Dah Dekat

mood memang tak mari.
tapi gua suka bila dapat kumpul satu family.
jumpa sedara jauh dekat yang boleh kasi sejuk mata sejuk hati.
raya dah tinggal lagi dua hari.
tapi gua masih dekat ofis, memang tak boleh pergi.
orang lain dah sibuk joli sana joli sini.
ingat gua nak tunggu lagi?
baik gua cabut lari.
raya kan setahun sekali.
naik cuti karang pandailah gua nak kelentong apa sama kampeni.
gua peduli apa, rambut raya gua tak siap lagi ni....
hahaha..
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin
kepada
semua pembaca blog sekuqmeri.

18 comments:

fndrocka said...

saya pun dgn rs rendah diri, nak ucapkan di sini, selamat cabut lari hari raya aidilfitri.

MOFASAD said...

selamat hari rayaaaaaa



yeeahhh

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

sempena hari yang mulia..
ampun dan maaf gua pinta..
andai terkasar bahasa..
dikala mengomen tak tentu hala..


selamat hari raya..
maaf zahir dan batin..

:)


p/s: patut lu tulis hihihi.. baru masuk dengan ayat tu.. hahaha..

Liliyuli said...

ko buat rambut jo????????? hahaha

h a n i e said...

selamat mengeset rambut afro di hari raya...

mekaseyyyy!

Anonymous said...

gua puasa-puasa ni kurang sikit nk lari-lari


-citahrudin-

fecca said...

slmt hari raya jo..

jom men meriam buluh!

baru real..

tasekM said...

gua pun kt opis jo. esok pun kt opis gak lagi.

:)



.

macha_sezs said...

selamat hari raya jo. pegi la mintak halal sama lu punya jiran sebab lu curi internet dia.

haha.

mimizuzuhaha said...

selamat hari raya.
ayat ko best2.
suka2
makan kueh raya jgn sampai muntah.

terrarosa said...

kehkehkeh..
aku minggu2 last puasa rajin pulak beli pantene "Oh la la... Tak mahu syampoo yang lain"
Padahal raya pakai tudung.
hairan.

tahun ni aku dipaksa cuti raya awal, sambut raya pom awal jugek
ekekekee...
Selamat Hari Raya Jo.

eJAI said...

Selamat ari rayo..Jgn byk makan sekuqmeri sangat..

ashraf sahdan said...

selamat, jo.

hentakbelipat said...

selamat hari raya!!agak2 bila balik jb nnti leh kita beraye skali..kehkeh

sebelas said...

semat banner...

aksi korek hidung adalah perkara yang paling nikmat sekali untuk dilakukan :D

aloy_paradoks said...

aku baru tau entry kat blog boleh like guna fesbukk

Kuwe said...

aku rasa macam dah lambat.
takpolah.

selamat raya!

alhena said...

selamat hari raya jo, maaf zahir batin.weh.. tk abis beraya lagi ke? :P