Saturday, September 25, 2010

angau

Lama juga blog gua terbiar macam tak bertuan. minggu lepas gua super bizi kena pergi melaka, mana ada masa nak pergi jalan-jalan blog kawan-kawan. jadi sepanjang minggu lepas gua memang tak sempat nak tinggal komen, kondem atau kutuk-kutuk rakan bloggers sekalian. nantilah gua baca ye.

ada orang tegur perangai gua dah berubah sejak akhir-akhir ni. dah tak banyak cakap. cara makan dah berubah. cara bersin dah berubah. cara korek daging terselit celah gigi lepas makan pun turut di katakan telah berubah. padahal gua rasa, gua biasa-biasa aje. cuma...err...cuma....sejak akhir-akhir ni tindakan luar kawal gua makin tak terkawal. agaknya kalau gua terpegang telor lembu pun bukan gua tarik tangan teruslah. agaknya makin gua usap-usap lagi telor tu adalah.


notakakiberbulu: berat jugak kes gua ni, kan?

9 comments:

alhena said...

aiya!!! sangat berat kes ko nih!aku nk rujuk ko ke jabatan haiwan atas kes mencabul binatang.huh!

p/s:nk angau tak salah. tp make sure sentiasa berpijak di bumi nyata, jgn terbang tinggi sangat. takut bila jatuh sakitnya melampau n tk boleh bangun. sederhana sahaja :D

sekian ceramah aku pada hari ini. terima kasih

tasekM said...

lu kalau dah sampai nk mengusap ekor lembu tu gua mmg risau sgt2 dah nih...

gua rasa nk suruh lu kawen.


kaitan? ntah lah jo!

ha ha.




.

Ju Asu Ra said...

dah parah dah ni jo...

nanti aku bwk discuss nak kak cho n citah..

pisey said...

baru baligh la tu.takkan jiwa kacau kot?

mcjust.lol said...

berat jugak ni. aishh.... kena pegi bawak berubat sikit.

sebelas said...

parah dah nie ko jo...ish ish ish



http://nomborsebelas.blogspot.com/

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

kalau dah sampai ke ngusap ngusap bukan kategori angau dah tu .. itu namanya tak ketahuan..


jangan lepas tersedar ko picit lak telo tu.. mau kene tendang ngan lembu tu kang .. kes penganiayaan berat namanya..

Liliyuli said...

woi..woi..apehal sampai nak usap telor lembu lak ni? parah dah ko ni jo..ko jangan macam2 wei...hahaha

nuyuljana said...

telur lembu tu ayat kiasan je kan?

hahahahahaha.