Monday, August 23, 2010

yang mana satu

atau


gua rasa bulan ramadan tahun ini adalah bulan puasa yang paling aneh oleh sebab napsu gua tak turun kepada kuih tepung pelita, air tebu, biskut meri, kismis hitam, air sarsi gas, tepung gomak, nasik kukus, ikan pari masak asam pedas muar, sirap ais, megi tomyam cup dan beraneka jenis makanan dan lauk-pauk yang lain. tapi dia jadi bernapsu dekat menatang dua dekat atas nu pulak. terseksa tau batin.



notakakiberbulu: kalo ada yang nak salurkan sumbangan eklas boleh la emel gua ye. currypap.ayam@gmail.com

16 comments:

racYnc said...

ntah knape gua prefer y atas tuh....~~~

Mimie.Candy Cane said...

aku lebih teruja dan bernafsu tengok header baru ko...macam jamban..hahahahahha

h a n i e said...

yg nombor dua. kompom. wa kunci jawapan wa.





*jerung jugak lu punya selera ni jo..

citahrudin said...

gua pilih yg atas. sbb besh. lagipun nama beliau tu bermula dgn c, sama macam gua juga.


itulah sumbangan ikhlas gua pd kali ini

oranglidi said...

nikon lagi best.

orang cakap la.. orang cakap.

tapi kalu nk salur sumbangan bek salur kat ambe yg miskin ni.

ashraf sahdan said...

beli binokular laa jo.

binokular baru stedi jalan-jalan pergi orang kahwin.

alhena said...

aku rasa aku suka no 2. pasal dia mcm lagi comel. kelebihan dia yang lain aku tatau :P

tasekM said...

beli la kamera tu jo. raya sok pakai je spenda koyak.


.

tawawfayakof said...

ah. long live spender koyak. kamera no 2.. argh.. emosi!

J@J@ / Bini The Rock said...

aku pon nak belik jugak nih! tapi ntah bila taun...


sumbangan tu bg dua dgn aku buleh?
xP

MOFASAD said...

canon la beb!

hentakbelipat said...

D90 lah

Anonymous said...

kedua2 function lebey kurang sama... tapi nikon dah annouce akan stop D90 dan akan kuar model baru... D90s... so, if u prefer Nikon, juz wait till end of this year... mayb bole try yg fresh from oven...

Canon 550D mmg nice... baru je beli... tgh layan skarang....

but, great photography comes from a great photographer... up to u... GudLuck then

SUXX said...

Nikon la utk beginner senang. Canon mcm susah sikit setting.


eleh lu pun nak layan dslr gak? mcm peminat2 bangface pulak.haha

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

jo, gua pun nak angkat satu. bila nak pg usha sama?

nxum.hasrulnizam said...

beli la mana2 yang ko berkenan... yang paling penting skill... semua brand boleh bikin foto jadi menarik if tangan yang memetik foto itu kreatif.... njoy it beb!