Wednesday, August 11, 2010

satu pagi

satu pagi di bulan ramadhan.
sedang gua kelam kabut pilih lagu-lagu raya untuk di donlod.
kompiter di opis menjadi sangat siput ba alip ba ya.
gua menahan amarah.
bulan ramadhan ni tak elok marah-marah.
tapi..
tengah syok-syok gua donlod, tiba-tiba dia keluar gambar ini.



pantang gua mengular sikit. mula la dia nak potong stim.

baru dapat 9 buah lagu ni.

plis.. pliss.. plisss.....

notakakiberbulu: selamat menyambut bulan posa kepada semua blogger!

8 comments:

p is an g said...

padan muka ang!
keh3

tasekM said...

gambar mende tu jo...? malas pulak aku nk klik bg besor.


:p



.

ashraf sahdan said...

mengada donlod apasal? copy je la dengan sapa-sapa yang ada..

alhena said...

ko surf page apa ni jo sampai siap dilarang masuk ni? kekekkek

nk lagu pe?habaq mai kat aku. aku langsung tkde lagu raya.. kekekek

neway, selamat berpuasa :)

fnd said...

Copy je lah

takkan tahun2 lepas lu takde simpn lgu raya..lagu raya bukan leh mkn

SUXX said...

walaupun aku bkn blogger tapi nak wish gak kat lu selamat berpuasa. jgn tinggal berpuasa lebih 5 hari k. itu dah kes lain.


koi.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

tu pesbuk mantan pakwe lu ker..

Alip~Ya~Alip said...

sekuq...
aku tgah bosing nih...baca nih baru dapat idea nak donlod lagu raye.