Wednesday, May 19, 2010

cerita dari dalam baju

gua memang dah setting baik punya. dari masa dok terbang-terbang bagaikan rama-rama dalam court badminton lagi. balik ni mesti ada satu entri untuk blog. dalam kepala ni idea dah bersepah-sepah. smash bulu 300 km/j la. menyesal tak pergi selection piala tomas la. terputus urat kentut menyanyikan lagu ziana zain semasa sesi karoke la. dan makan sup sayur tanpa nasik. memang jarang-jarang je berlaku.
jadi, elok saja selepas menghantar member balik ke rumah, gua terus-terus buka laptop. cadang nak mula menaip lepas cooling down secara personal dekat dalam bilik, dan pekena mandi dahulu. sebaik sahaja semua urusan selesai, gua layan fesbuk sekejap. bosan. bukak blog. diam. diam. diam lagi. lama gila diam. dekat lima minit gua mula putus asa. baru gua faham perasaan orang yang nak menulis tapi takde idea macam mana. macam main badminton tak pakai otaklah.
notakakiberbulu: tajuk tu gua saja nak tengoktengok. asal gua bubuh tajuk lucah sikit, rating musti menaik. hahaha...

13 comments:

sebelas said...

eh aku 1st ke?
banggaa jap :D



gua ingatkan diam terus tido terus tadi zzzZZzzzzZZZ

sebelas said...

2nd...

oke gua ngaku ikhlas gua tertarik dgn tajuk lucah lu..

fecca said...

ko saja umpan orang baca...

jadah!!

ekekkekekekee~

h a n i e said...

haaaa..br lu tau rasa cemana..
sedap kan feel cenggitu..
rasa mcm nak terajang jiran seblah..




[lu nak letak tajuk bogel² sekali pun wa tak heran..wa dah tau taktik lu dah..]


hahahahaha!!

Liliyuli said...

geliga la lu letak tajuk tu..hehehe

reen_sofee said...

main badminton memang laa tak pakai otak sebab pakai raket!
adesss

ayampinko said...

tajuk..?? lucah ker..biasa ja..

jadila macam blog gua.. idea banyak tapi masa tak der..jadi bersawang la..huhu..

tasekM said...

bak sini aku nk tgk sikit apa yg ada dalam baju tu...



.

alhena said...

eh? ye ke ko tgh test?

owh! aku tak komen dan tak baca entry ni.

lallallala :P

Kuwe said...

Damn.
Tajuk nak provoke ja. Letak lah gambar untuk tajuk tu heh. Takda idea. Log out.

ace farhan said...

Lu memang macam tuh kan joe?. .ha ha

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

jo said...

sebelas:
ala..blog picisan je..tak payah bangga-banggalah..

cis..dasar lelaki. pantang gua panceng sikit...


fecca:
nampaknya ko pun dah terkena umpan.. kan?


hanie:
terajang jiran sebelah? peh...tak berani gua...jiran gua macam bonzer kelab malam wo..


liliyuli:
ouch...terkena dia!!


reen sofee:
cuba ko try main badminton tak pakai otak? entahentah raket tu buat libas kepala member je. hehe..


ayam pinko:
peh..boleh tak kita share2 idea..? gua bayar sikit la..


kak tasek:
kenapa tibatiba bulu roma aku jadik menaik ni kak?


alhena:
penipu...........padahal dah tertipu..hahaaa..


kuwe:
letak gambar??
damn!!


ace farhan:
macam tu yang macam mana tu?