Thursday, April 22, 2010

gua tiru mael

ye. memang betul cakap mael tu. blog beliau memang gila babi punya kelakar. gua terkesan juga beliau tak up-date dekat 5 bulan. kalau lu orang rasa blog gua banyak unsur lucah, dan lu orang marah-marah tapi suka, baik lu orang pergi baca blog beliau. tahap lucahnya sampaikan internet gua kena block dengan kementerian budak sekolah. biasalah. gua bersiaran di pejabat memang guna 'line panas'. bukan stremyx ke hapa. habislah lepas ni gua kena attack dengan kementerian budak sekolah. yang penting semalam gua balik rumah makbapak gua untuk sudahkan baca blog beliau. cilakak!

banyak gila perkataan yang depa block. kebanyakkan yang gua type, semua depa tak mau kasi keluar. ciss!


notakakiberbulu: manalah gua tak boring. semua benda dia block. cis.

*beliau yang gua maksudkan adalah anak mat nor.

14 comments:

ashraf sahdan said...

it's 8 months without any updates yaww..!! bukan 5.

racYnc said...

br je follow..mmg klaka la~~~

h a n i e said...

gua baca blog dia senyap2 jek..
takkan lu baru tau kot?

gila kodok luuuuu...


hhahhahaha!!

jo said...

hanie:
gua dah lama follow dia. semenjak gua takde blog lagi. heh!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

gua ingat beliau dah luper beliau punya seluar dalam kot.. tu yang tak update tu...

mungkin juga dia sibuk berlakun semenjak citer impiana masuk musim kedua..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

orait ar jugak pesbuk buleh bukak.. tpt gua nih pesbuk pun dah kena sekat.. hampeh tul..

alhena said...

aku pun polo blog dia. lawak gile hehehe. paling aku suka, entry yg dia ckp dia nampak hantu, tp sbnrnya mak dia. kekeke

sebelas said...

hahahha..apa lagi bakar lah kpm tue :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

GeNgKaPaK said...

dh alang2 kena blog..lu wt la lg lucah..haha

jo said...

mael:
haha..marah benar nampaknya lu ni..


racync:
tak tahu nak teka jantina apa kan?


hanie:
baru tahu? hahaha..baru tak baru sangat. sebelum blog gua ada lagi.


azman:
haha...gua ingat 'seluar dalam' dia kena gantung dekat tempat yang terang jelas dan nyata. baru boleh tak hilang.


haha...padam muka lu tak dapat tengok 18sx daripada internet.


alhena:
heh..pergi kasi khatam la..bulih kasi hilang tensen.


sebelas:
kalau la gua ada mancis....


gengkapak:
ah..lu memang suka kan benda-benda lucah ni?

Rembo said...

gua ada banyak web porn. nak? tak boleh bagitau sini.

sharip said...

lembapla ko..
aku lm daa polow..
desbbkan die jrg update tu yg terpks polow ko pny nie..
sbb ko pny je ader unsur2 lucah..
wow~~

fndrocka said...

jebon is kembali

fndrocka said...

blog adik dia pun best gak