Tuesday, March 16, 2010

gaya, mutu, keunggulan

arrrggghhhh...makan pasir lagi la nampaknya gua bulan ni.

selain daripada memiliki ketiak yang wangi, mandi setiap pagi setiap hari, sudah basuh kereta evocil (upah adik gua yang daripada asik pergi memancing tu lebih baik buat amal jariah), gua juga telah memiliki kembali sebuah modus operandi untuk berhubungan dengan dunia tanpa sempadan serta melayari perkara-perkara yang patut ketika malam hari. fesbuk misalnya. sebab gua rasa macam tak bergaya gila bila jadi pegawai teknologi maklumat kontrak yang takde laptop. nak makan dekat old town pun jadi segan tau. untuk perompak yang merompak rumah gua dekat serdang setahun yang lepas, gua dah halalkan dan relakan laptop lama tu. semoga lu orang mendapat hidayah daripada Allah.

notakakiberbulu: nantikan kemunculan gua di internet pada malam-malam sunyimu. kih. kih.kih.



19 comments:

Mimie.Candy Cane said...

semoga lu boleh beronline dengan lebih gigih lagi lepas ni..

sharamli said...

pergh..tiap2 mlm ada muka minah ni la lepas ni...
ceit

Kuwe said...

online tu satu matlamat idup.
gua sokong alik belakang.

racync said...

aku da agak mesti jd entri....

jane said...

ejejejejjejejjeje


















tahniah





























aku ucapakan































jgn lupe dtg





























umah aku
































selalu



























gahhahahahahah~










































brapa power?

































lptop aku dpt free














































jgn jeles






















kahkahkah







































...............

maEL said...

maknanya gua kena tidur awal laa lepas ni tak boleh main fesbuk dah..mengantuk terus kalau nampak lu online...

maEL said...
This comment has been removed by the author.
"pendatang izin" said...

kesian ko..br nk pakai laptop..
skarang zaman "globilasi high-ing technology"..

online gune hp je skarang..pi tukar bb...

pakcik said...

cinabeng...tiru laptop gua..

err, ape bangang member lu name jane ni?

sharip said...

hahaha..
aah..pehal ngan kwn ko jane tu?
penat nak skroll~~

alhena said...

adess!! tersangatlah cumilnya laptop itu.

tahniah!! kerana telah berjaya mengupgradekan diri sendiri! :P

jo said...

mimie:
begitu bermotivasi sekali.


sharamli:
haha..kecuali malam-malam tertentu je gua takde.


kuwe:
macam takde matlamat je lu ni?
hehe..


racync:
cemburu.


jane:
keh.keh.keh.
habis la lu. semua orang hangin je dengan komen terpanjang lu.

jo said...

mael:
ah. macamlah gua kesah kalau lu ada online ke tidak. heh!


pendatang izin:
ni laptop gua yang ke tujuh belas la..lagipun talipon tak dapat selesaikan masalah kerja-kerja opis gua.


pakcik:
ah. tiga pat tahun lepas punya mana ada i3, i5, i7..hahaha..


sharip:
haha. apesal tanya gua pulak?
kan jane kan?kan?


alhena:
haha..banyak halangan dan rintangan yang terpaksa aku lalui.

Liliyuli said...

ko beli celah mana? kat tempat servey hari tu ke?

h a n i e said...

perghh,...merah siut..

hahahaha

tasekM said...

waaaaa... santek. santek...


.

jo said...

liliyuli:
a'ah. kedai depan sekali tu. aku rs macam nak cari sugar daddy la bulan ni. haha.


hanie:
merah la...hijau xde keluar warna untuk model ni..frust gua..


kak tasek:
maceh...maceh...

pakcik said...

cis, ni i brape plak? gua punya i Followwww....

jo said...

pakcik:
hahaha...rahsia. tapi i lah!