Sunday, February 21, 2010

peh..makan pasir la gua bulan ni

gua baru angkat satu barang 'rare' yang kalau gua tak angkat segera, orang lain akan angkat. baru sampai dari united kingdom tokei kedai kabo. barang ni askor-askor british, budak-budak tak cukup kasih sayang keluarga, kutu-kutu outdoor, orang-orang hutan, tak mandi 2-3 hari pun steady lagi, bangun pagi biasa tak gosok gigi terus makan cucur kodok, perangai serupa yahudi, dan backpackers memang akan dengki bila tengok gua bergaya dengan barang baru gua ni.

Karrimor Sabre-45Litre

tapi gua terpaksa berpuasa ganti selama 3 minggu berturut bagi menggantikan duit makan nasik yang dah gua guna untuk beli barang yang 'rare' lah sangat ni. tapi memang puas hati beb! maaf, gua memang peminat outdoor. dikesempatan ini jugak gua nak membuat promosi perniagaan runcit-runcit member gua. ada minat kalu, boleh hubungi gua melalui surat elektronik di alamat: miSz_undisputed@yahoo.com. nak YM pun boleh. sapa yang nak mengurat, sila letak gambar avatar yang hensem-hensem sikit supaya senang gua nak pertimbangkan samada mahu membalas mesej lu orang atau tidak. ni antara barang-barang yang member gua jual. harga pun bulih runding elok-elok.




1. 20Liter,ada kaler merah jugak
2. 26Liter, penuh gaya
3. bulih buat isi laptop



1. 30Liter, memang lawa beb!
2. smart dowh!
3. siap bulih jadi pouch bag





yang ni memang baru turun dari kapo terbang. bau awan united kingdom pun masih kuat lagi. kedai-kedai kat malaysia ni gua belum pernah nampak lagi ada jual. semua berjenama karrimor.






notakakiberbulu:
selain daripada kontek melalui gua, lu orang juga boleh hubungi terus tokei kedai sendiri di sini.
untuk pemilihan yang lebih banyak, untuk mencari barang-barang yang pelik-pelik, untuk sebarang kemusykilan dan bertanyakan kot-kot member gua ni nak pakai orang ke....jadi orang gaji.
tapi gua suka usha dekat fesbuk je: ding! ding!





29 comments:

hanie said...

weh..yg 3 ketul pertama..no.3 tu..
berapa duit?

jo said...

mari kita ber'YM'

sharamli said...

camana tah nak edit2 avatar kat ym?

Darkk said...

Gua berkenan dengan no 2 yang no 2. Warna itang. Smart dowh.

Berapa sen?

Liliyuli said...

sume smart weh..ko angkat yg mana satu? tak kan semua kot???

macha_sezs said...

ni apehal entry gaya mr blind melampau2 ni?

haha~

Tijah said...

lawa...lawa...

tapi aku suke brg free. hahahha

maEL said...

eleh..member gua outdoor pikul guni je..mengada lu ni..

ayampinko said...

hui 1st time nie... tertarik menarik nko memang deboom..
yang kunng tu baper duit..
nak pegi hutan lipur berkelah nie..

alhena said...

semuanya comel.tp.. aku bukan jenis outdoor sangat hehehe :P

racync said...

baru terpk nk cari 1...wat jd bag blik kg..nmpk rmaja la sket..kn?kn?

tasekM said...

hahahaha.... ai nk ngurat yu bulih yang...? ha ha.

:p



.

jo said...

sharamli:
woo...nak menyamar jadi lelaki kacak ye????


darkk:
yang tu gua tak kira dalam sen. nanti lu msg gua untuk tanya rega kalo lu betul-betul serius. serius gua nih!


liliyuli:
yang paling atas. nak sumbat ko kat dalam pun bulih..


macha:
mr.blind jual menda weh? 'ayam' siam ke? gua jual beg ni..lama gila gua tunggu org tua tu post entri baru..

jo said...

kak tijah:
sapa tak suka barang free...angkat tangan....?????


mael:
member lu tu tak stail langsung. ke member lu tu tok batin? kalu tok batin gua tak heran la..


ayampinko:
moh msg gua secara peribadi melalui emel. lagi cepat lu order, lagi cepat lu dapat bergaya.


alhena:
ada yang untuk gadis-gadis. bila pakai bawak pergi kerja baru terbeliak mata pakwe-pakwe tengok. usha dekat link yang aku bagi tu.


racync:
beg ni memang sesuai untuk nampak lebih remaja. kalu pakai gerenti melekat makwe sorang dua.


kak tasek:
hahaha. bulih aih. nak bagi dekat siapa kak? abang chik? abang de? abang ngah? asal jangan abangla sudey..

paiseh said...

mana tanda harga woi..?? gua repot juga sama pihak berkuasa tempatan kang~

sharip said...

ele..ko yg slalu mkn cekodok xgosok gg..
tros melantak..buwokk perangaiii~~

pakcik said...

lu angkat berat2 peranakan bleh jatuh woo...er, lu ade ke takde sistem peranakan nih?

jo said...

paiseh:
mahu yang mana? kasitau sini. biar gua hantar quotation dekat lu...


sharip:
benda yang aku tulis tu semua merujuk tentang ko la..tak perasan ke?


uncle:
celaka..mestila ada..haha..

FdausAmad said...

Karimor paling murah berapa lu boleh bagi gua..45L

300 boleh?

jo said...

fdausamad:
45L tak dapat la 300. kena topap sikit lagi. tapi kalu 35L gua ingat dalam 3 rat lebih bulih kot. kot! malaysia takde jual ni sebab limited for british army (sabre). tak silap gua laa..



serius kalu, PM gua haa..

pakcik said...

limited mende, ramai dah org pakai..

jo said...

uncle:
mana gua tahu ramai ke dak pakai..
lagipun ayat ni kiranya mcm stratergi perniagaan jugalah..

iezat n hobbes said...

ala takat jual beg kat blog..jual ganja la kalau terer

Nabil Fizri said...

Stail² budak penDaki ni

Kuwe said...

lu memang taste lasak lah.
gua nak angkat pun.gua nak bawak pergi mana menatang nih? kelas?

jo said...

iezat:
ganja gua jual dekat blog lagi satu. orang tertentu je gua invite masuk. lu nak join ke?


nabil:
bila mendaki sure tumbuh daki punya.


kuwe:
ni kalu lu bawak pergi kelas, makwe-makwe jadi auto suka dekat lu tau. yang cantik, yang burok, yang tinggi, yang gemok, yang gebu, semua lu bulih sapu..

pisey said...

kasi angkat dua lah akak.akak kasi pree pada saya.

sounds great kan?cam sedap gila je kedengaran.macam ada sound efek aww2~

aloy_paradoks said...

dari rare gua lagi suka baru..

jo said...

pisey:
pree apa pree?
kasi penampar boleh la..nak pree sepuluh pun bulih..


aloy:
entah la...lama-lama gua dah tak rasa dia 'rare' lah..