Tuesday, February 9, 2010

mengghairahkan


buat masa sekarang, gua memang takde kesempatan dan napsu untuk update belog. cuma sekali-sekala dapatlah gua buka fesbuk untuk memeriksa kot-kot ada pakwe-pakwe gagah yang mahu menjadi kawan. cerita pasal fesbuk, gambar ni gua kena tag dengan satu kutu. ni pun lepas gua edit sikit-sikit sebab ada gambar beberapa lagi orang gadis. yang gua hairan, kenapa gambar sharip pun ada sama. dia gadis ke? jangan harap gua nak print screen komen-komen depa bagi hangpa baca.




tapi.....




sumpah woi! gua betul-betul terlupa bila masa gua ada amik gambar pose mengghairahkan macam ni. cilakak! tengok 3 kali, rasa macam nak penampar diri sendiri pun ada.

18 comments:

hanie said...

wakakakakaka!! gile ghairah punye pose..

lu jd gadis kalendar ke ape ni..

racync said...

pic cmni kire gairah ke????

sharamli said...

nak cakap lidah cun la tu...nyampah

paiseh said...

ada 3gp dok..?

oranglidi said...

comel jugak lu ni sebenarnya kan? rasa nak sidai lutut atas lidah lu

alhena said...

apakah sebenarnya yang cuba di sampaikan oleh pic ni?

mengghairahkan eh mcm ni?

tang mana?

iezat n hobbes said...

last makan kaki bila?

Liliyuli said...

maybe masa tu ko kepedasan setelah makan mee maggie berapi..hakhakhak!

maEL said...

lu memang tak pernah tak macam haram jadah!

bubble said...

gua auto ghairah bila tengok gambar lu.

bila nak dating?

hahaha.

sharip said...

hahahahahha...
cam haram gler gamboo nie..
pondan giler..
aku gadis yg suci ok..
nak aku copy paste ke komen2 kat sini?hahhaa~~

Nabil Fizri said...

Celaka.

pakcik said...

nak gua siarkan alamat blog yang ada gambar tu ke? gua bleh je...

jo said...

hanie:
mungkin masa tu gua tertengok sesuatu yang ghairah juga kot, hanie.


racync:
tak cukup ghairah ke ni? nak lebih?


sharamli:
nak tunjuk lidah tak bercabang la....


paiseh:
belum buat lagi seh. hempon gua cuma ada lampu picit je.

jo said...

orang lidi:
belum ada lagi orang berani sidai apa-apa dekat lidah gua. lu nak kena pijak?


alhena:
tang lidah la. kang tunjuk tang lain kang...kang...kang.....


iezat:
kaki siapa?


liliyuli:
kalau setakat kepedasan, tak mungkin sebegini ghairah..aku syak ada benda lainlah!

jo said...

mael:
woi...woi...woi...
lagu gua bila bulih main dekat youtube?


bubble:
deting?
peh...lama gila dah gua tak deting. outing lain cerita.


sharip:
nak aku terajang ke mana-mana bahagian perut yang patut?


nabil fizri:
siapa? siapa? lu?


uncle:
dah...sudah...kalau datang dengan niat murni sikit tak boleh ke?

oranglidi said...

nabil fizri merupakan bloger agung. entri nya bisa menembus kasyaf.

kasyaf tu menda ntah. wa men tulis je.

jo said...

orang lidi:
zaman skarang ni mana boleh main sebut-sebut woi. kena saman baru tahu..