Thursday, February 11, 2010

ada cadangan?

lepas terima satu set mekdi daripada budak sekolah tanda penghargaan gua selalu bagi beliau pakai internet secara percuma, gua ada terfikir nak ubah nama belog dan tag line sekali. kalau bulih biar ada unsur-unsur rockers sikit. nak up entri 18sx pun gua tak segan. anyone?

16 comments:

hanie said...

bkn lu kabo nk tukar jd blog gadis2 ke?

oranglidi said...

otROMEN yang kadang-kadang mengOMEN dan berOMEN..

oranglidi said...

selangkah ke rusuk DAJAL

oranglidi said...

Melarut di celah dunia yang hanyut

oranglidi said...

cakap tak seindah rupa

oranglidi said...

kadang-kadang gadis, kadang-kadang keris

oranglidi said...

ahhh! penat dah wa pikir.. xde idea la plak.. nanti wa smayang dulu. mana tau dapat ilmu dari langit.

sharamli said...

selama ni p0n entry 18sx gak...
sampai ku nk k0men p0n naek segan..ha3

maEL said...

blog seks ganas pertama di Malaysia.

racync said...

gema gadis rebel..

jo said...
This comment has been removed by the author.
jo said...

hanie:
gadis tetap gadis..tapi.....
jiwa rockers gua ni, macam mana....?


orang lidi:
1. macam ham jadah..
2. nak kena ke tulang rusuk tu?
3. hanyut? macam blog pendosa je..
4. pelepowwww...(terajang di bahagian perut)
5. gua selalu gadis woi..
6. wooiii...dah sembahyang belum? ada dapat nama tak?

jo said...

sharamli:
eleh...malu ke suka.....?
aichehhhh...


mael:
(kata-kata mencarut yang tak elok dibaca oleh budak-budak sekolah menengah)


racync:
sebab ada 'rebel', aku suka.

oranglidi said...

hhahaha

alif-mikail said...

selama ni koi ingat aok laki-laki suka nangis.. cih..

jo said...

alifmikail:
keh gadis yang amat bersopan santun tau..aok je yang suka main tuduh-tuduh..