Sunday, October 18, 2009

menjejak awan terbang


gua malas nak cakap lebih-lebih. lu orang layan aje la detik-detik gua menjejak awan terbang 2-3 hari lepas.

melompat untuk memastikan lokasi awan terbang



jurus apekenamaentah. gua masih belum selesai menuntut ilmu




lokasi penggambaran dragon ballz



the people



Tuhan. Dia cipta alam ini indah bukan?





sila fokus bahagian atas sebelah kanan area-area batu. ada kalimah Allah.

gua akan datang lagi lain kali


skill summersault yang tak berapa jadi



sebab gua terlupa pakai uniform renang-renang. auwww...

kocakan air pun tak berapa kemas

notakakiberbulu: meter kelajuan untuk meng'upload' gambar semakin lama semakin biadap dia punya lembap. gua malas dah nak layan. lagi dua tiga hari kang gua 'up' entri log perjalanan gua.
ahakss <- stail gadis-gadis

24 comments:

Daud Mili said...

kat mane shoot?...

itafukada said...

cantiknyer gambo..

sharip said...

wehhh..
mano gambo lg?
upload lam fb la..
plg penting gambo aku..
hohohoh~~

maEL said...

jelezznyew i..(stail makwe urban yg palat)

♣haNie♣ said...

kt mn lu petik gmbr nih weh..
gila cun..

ceh....stail runcit2 nih..
makan bulan jgk bk berhapdet nih..
XD

macha_sezs said...

kadang2 gua hangin juga dengan perangai lu.

ambik gambar tak reti nak bagitau lokasi.

apekes ??!

jo said...

daud mili:
dekat dalam messia juga. jelawang jungle namanya.

itafukada:
ehehe..tengok modelnya jugak..(sambil muka gua blushing)

sharip:
bila tengok gambar lu, budak-budak opis gua tanya lu jejaka ke gadis.haha.

mael:
haha..len kali meh polo gua..

hanie:
di pergunungan..

hahaha..gua mana sempat nak update weh..sibuk menuntut ilmu..

macha:
ahhh...lu sibuk buat gathering pun tak panggil-panggil gua...ceh..

gua ke negeri di bawah bayu, kelantan darul naim weh..

Liliyuli said...

lompat tak beragak langsung..

terra said...

wowwww... itu gaya terjunan yang baru tu, kaki cecah air dulu.
berapa liter air masuk dalam hidung ?

keh keh keh.

jo said...

liliyuli:
gua memang suka bergambar pesen terkinja-kinja gitu..hehe...

terra:
heh..dekat 5 liter jugak la..sambil meniruk, minum air.haha..

paiseh said...

mana benda nye?? awan terbang~

jo said...

paiseh:
gua dah pulang pada suzikon la..bukan hak milik..mana bulih ambik..

aloy_paradoks said...

giler gempak lu ni..

pakcik said...

lu ni bkn stakat lompat2 tu je terkinja2, real life pn terkinja2...eii,rase nak je gua tikam halkum lu dgn scredriver philip...

jo said...

aloy:
ape gempak..gua mana reti berseni-meni macam lu...

pakcik:
nasib baik dah tua. kalo tak gua maki kaw-kaw je lu ni..

weh..cilakak!gua gadis ok.ape halkum pulak?

Nabil Fizri said...

lu spisis lompat2 eh?

SUXX said...

wah lama tak p camping ini mcm.last time nak update buku log pengakap 10 thn lps. rindu.

aloy_paradoks said...

seni? arrrr..... semua org ada seni..
tapi tak semua org boleh terbang mcm lu..

jo said...

nabil:
cilakak! nak samakan gua dengan katak la tu..

suxx:
wah...lama tu 10 tahun..tak ketagihan ke?

aloy:
lu jadi la otromen...baru bulih terbang...apa macam?

macha_sezs said...

gua ke negeri di bawah bayu, kelantan darul naim weh..

geleng kepala gua mengenangkan rakyat malaysia yang kurang ilmu patriotik macam lu.

hahaha~

jo said...

macha:
masa kelas geografi dulu gua suka tidur. bangun pun bila cikgu yang kejut dan tanya.."awak dah sampai planet pluto ke?" cisss....

oranglidi said...

seksi seksi..

jo said...

oranglidi:
siapa? gua ke?

oranglidi said...

sape lagi..

hahahha