Tuesday, January 27, 2009

aku yang angry

Da 2 hari ni hidung aku dok berair saja..nafas pon dok kuar ikut 1 lubang je memandangkan lubang belah kanan tu da tersumbat..asal bersin je aku kene get redi towel ke tisu ke..kang xpasal2 cendol pula ygkeluar...batuk jgn cakap la..sampai sakit2 perut aku...suhu badan pon makin bertambah seiring dgn berat badan...aku rasa tahap imuniti aku da makin kurang..mungkin episod akan datang aku yang akan di undi keluar..undi keluar ape aku pon xtahu..ni kire mcm kes program realiti survivor la ni...

Berbalik ke topik asal. apsal aku bleh terkene demam pulak musim2 raya cina ni?org2 len sonok2 panjat gunung la rafting la...aku dok umah kene layan hingus yang asik la nak meleleh. aku rasa betul2 angry!! macam ha...@#%$X.. xpe la...sakit2 ni bkn ke penghapus dosa2 kecil..?

p/s semalam aku dok melayan jackass number two... mcm %$&^$ betul...yang aku ni dari tadi dok memaki hamun ni apesal pulak...???

hubungan aku dgn anak bos da smakin baik...mane la tau kot 1 hari nanti die nak bagi aku pinjam kete BM enjin skyline die tu...pehh...terbaik la brader...

2 comments:

artsoul said...

engko bnyk makan buah limau cina kuttt?

joE said...

haha...
aku rs pon camtu jugak....