Monday, November 1, 2010

a walk to remember: brad pitt

hrmmmfffff...hhmmmmffffff..... rilek jo..rilek..kontrol sikit lubang hidung tu..tarik nafas dalam-dalam. jangan nampak gelojoh sangat. hah! kontrol..kontrol..rileksss.. ha. okay. gua dah bersedia ni nak cerita. tapi cerita pakai gambar saja. enjoy!


gambar masa awal-awal sampai di tempat kejadian. ini kalu dengar serigala mengaum, bulih berdiri bulu betis woo.. yang pasti bukan gua snap. masa ni gua tengah layan tidur.

ehem~ cek mek molek ni gua beli atas talian saja. sendiri snap. kamera, macam biasa, orang punya!

entahlah yang mana satu ahli kumpulan pun gua tak pasti. yang pasti ramai orang macam pasar lambak daaa...

view dia memang mencengkam kalbu. rasa sejuk sampai ke tulang sum-sum.

ada orang tanya, apa pasal gua pakai G-string dekat atas kepala. celaka betul. G-string orang lain pulak tu. sila abaikan abang baju putih yang macam terencat akal tu. heh!

gua lah yang paling memberikan tumpuan sekali. keceng pun, kencenglah. brad pit malaysia woi yang sembang kencang tu!

ikan tengas hutan. goreng pun sodap!

stoberi ini memang nampak lazat dan segar dari ladang. macam tak biasa pulak, snap guna kamera orang.

dia punya melentik. kemain lagi.

gua rasa gambar ni sangat mendalam. entah apa yang dalam pun gua tak tahu. di dalam gambar: tuan organizer

hoh! ini la tuan punya kamera. bagi tepukan gemuruh sikit... p/s: background belakang tu memang ngam kan?

notakakiberbulu: orang kata inilah trip gua makan nasik paling sikit. muahahaha. senyum pun nipis-nipis je.

20 comments:

Pistachio said...

gua fokus kt gmbr last, gadis berbaju oren.. pergghh!! gua ingatkan minah tuh main buai~
gua dh naik juling sbb font lu tak sekata.. sakit mata gua~

jo said...

belum siap edit woi. sabarla. gelojoh sungguh lu ni...bagi kaki baru tahu..

Pistachio said...

sukati gua lah.. gua memang sayang blog lu.. xbuley nk slow2 komen ni.. wakakakakaka!

jo said...

tenang anak muda.....

Tijah said...

pergh naik gunung tuhhh. pasnih try tejun bangunan plak nak? huhu

jo said...

aku gayatlah kak. kalu dekat tempat tinggi-tinggi macam bangunan tu, cenderung nak terkencing-kencing.

sebelas said...

err nie pergi zoo negara hulu kelang ke..ekeke

MOFASAD said...

wehhh!! gunung mana nieee!!

jo said...

zoo negara?
peh..ingat dekat zoo negara bulih jumpa pacat gedik ke?

jo said...

mofasad:
gunung sekitar malaysia juga. brad pit pun, brad pit malaysia. ehehe..

alhena said...

huwaaa!!aku sangat takut tgk yg melentik tu!

sesungguhnya aku sangat tak berapa sesuaiii panjat or terjun gunung.sobb..sobb :P

Cik GuLA-GuLa said...

BESTNYE NAIK GUNUNG BEB;0

tasekM said...

benda merah2 tu bukan stroberi, kan...? ko jgn memainkan perasaan aku jo!


.

Liliyuli said...

yang ada brad pitt la katakannn..ni yang aku jeles ni..hehehe

Kuwe said...

apa pasal lu pakai g string dekat kepala?

citahrudin said...

melentik macam cincin

lydiarahayumahmod said...

terima kasih kerana memberi tepukan...ehehehehe...
*kembang kempes kembang kempes... =p
Harap trip lepas ni dapat capture gambar cantik2 lagi

aloy_paradoks said...

enjoy enjoy!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

mende pakai lampu kat dahi siang siang.. fesyen ek..

hentakbelipat said...

strabery hutan tu boleh makan ke.ke kalau makan silap2 jadi org hutan