Wednesday, October 13, 2010

fakta atau auta?

semalam gua pegi melayankan satu kutu ni tengok wayang. ceritanya boleh tahan menarik. lepas tengok cerita tu, gua seperti mendapat keyakinan semula lepas mendapat satu baris ayat yang cukup bermotivasi.

"sebenarnya tak kira apa saiz pun seluar yang kau pakai, besar, sederhana atau kecil, bila kau dah bukak seluar dan bogel, lelaki tetap tak akan menolak."

yang ni gua sendiri tak pasti. tapi sedikit sebanyak dapat jugak sedapkan hati gua. heh!

ok, see you later, alligator.

notakakiberbulu: sila komen sopan sikit. kadang-kadang ada juga ustazah selak-selak blog gua ni woi.

20 comments:

fatt said...

cite ape tu jo? aku nak tgk gakk!!! :))

jo said...

eat, pray, love.
makwe-makwe sweet macam kita memang patut pergi tengok woi..

h a n i e said...

cer lu bogel tengok..




kahkahkah!!

Mimie.Candy Cane said...

fuhhh...aku teringin jgak nak tgk cite tu..jumaat ni aku serang panggung..

mimizuzuhaha said...

tak menolak?
kasi tayang skit

mcjust.lol said...

cite apa ni? kahkahkahh

macha_sezs said...

macam ni lah. apa kata lu try dulu depan gua. tengok gua menolak ke tak.

eksperimen macam ni kita kena ambik berat.

kihkihkih.

alhena said...

ha? bagi la metafora yg sopan sket. ko ckp ada ostajah tgk blog ko. meh aku tukarkan,

"kucing mana tolak ikan kembung,ikan gelama, ikan buntal dan segala jenis ikan selagi ianya ikan"

citahrudin said...

gua syak lah kan..syak je ni..
gua rasa lebih ke fakta

sebelas said...

try lah bogel..bukti kan teori tue..
amacam?



http://nomborsebelas.blogspot.com/

racYnc said...

pada diri gua...tak kot..


jap2...


lu sdap ati ngan ayat camtu knape..???

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

terbuka minda gua bila lu kuarkan statement macam tu..

sekarang gua melihat lu dari sudut yang berbeza.. sudut x-ray misalnya..

:)


.

KARKADEWA said...

sila bersopan. ustazah sedang lalu.

lumut said...

ajakler ustazah tu tulis blog skali woi!!hee

sharamli said...

xk0men p0n xpe...ai memang s0pan dah...kah3

Liliyuli said...

ko kan dah pandai pakai maskara..

J@J@ / Bini The Rock said...

Ustazah masuk ni. Siap bwk Ustaz lagi.

Hah! ape lagi..sila tanggalkan baju skrg.

xD

AMENG said...

HAHA!

tasekM said...

assalamualaikum....

ehem. ehem.

ni ustazah dah datang melawat nih...!




.

Kuwe said...

hahaha. macam gampang.