Monday, April 5, 2010

santai petang

kita semua layan gambar je la, ok.
gua dapat dari emel.


differences between men and women

men: 101 positions
women: 101 excuses






notakakiberbulu pun dalam bentuk imej:

* ok la...yang ni gua cilok daripada gambar fesbuk sorang hamba Allah ni.

11 comments:

sharamli said...

nak upl0ad jgk pic ni tp xberani..sbb sy kn budak baik..kah3

dah xmerah da bl0g dia

jo said...

haha...kemain ugut lagi tak mbo masuk blog aku. hahahahhaha..ni yang aku nak gelak bagai ni.










err...gua memang jenis daring. auww~

sebelas said...

power lah layan gambar di waktu petang.. :D

Mimie.Candy Cane said...

aku suke yang last skali tu.sangat meaningful..hahaha

ashraf sahdan said...

perangai macam eva angelina. cilakak.

101 positions. kahkahkah. mana ada jual hah?

racync said...

byk kondem jantan jer ni...

alhena said...

Alhamdulillah.. aku perempuan.. heheheh :P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

gambo last sekali tu tak bleh blah.. hahaha..sian berudu tu kena tipu..

sharip said...

klu ko jo,mst bc buku 101 position..
kan?haha~~

jo said...

sebelas:
sila-sila. sila layan diri ok.


mimie:
gua pun suka jugak..
wink~wink~


mael:
haha...yang tu lu jangan la tanya dekat gua dowh.


racync:
sekadar berkongsi. mana ada gua cakap lebih-lebih..


alhena:
alhamdulillah aku pun perempuan.


adzman:
jangan main belakang.


sharip:
haha..101 position tu bukan dah ada tutorial ke dekat blog lu?

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

p/s: gua suke pandang belakang jer..

:)



.