Friday, April 2, 2010

baru

amacam kawan-kawan, gua punya blog?
merah mak ngah tak?

18 comments:

shakinah said...

perghhh!
menyalaaaaaaaaa yuu

macha_sezs said...

tau la hati tengah menyala keriangan........

ashraf sahdan said...

peh, macam nak terajang monitor tengok blog lu.

h a n i e said...

rasa nak humban skrin dalam kolam..

org utara kata..menyerittttttt!!

terrarosa said...

ngko bancuh sket dengan susu....
hah dapat pink kaler
keh keh keh...

ikut suka hati ngko la Jo,
janji drumstick slim , eh silap topik aku yer :P

alhena said...

merahnya mak ngah!!! macam org dolu2!

adoi!!tetiba aku rasa aku kena pakai ray ban

sharamli said...

lepas ni xnak mas0k sini dah..sakit mata weh...

jo said...

gua nak testing je...
mana tahu ramai yang suka.
rupanya xde.

jo said...

haha...gua dah tukar dah.

shakinah said...

oii napa tukarr.
aku suka apa!
mangatmangat je nak baca

racync said...

smart2...



enuff said..

ajar aku nanti..


hehe

sebelas said...

dah macam makngah larr pulak.. :D

phish said...

meriahhh uolllll...ske mak tgk...ai loikee

aloy_paradoks said...

gempak la,, ajar gua,,,

tasekM said...

ai sukaaaaaa.....


.

sharip said...

manenyee?
mst seswai ngan ko..
pondan..haha~~

jo said...

shax:
memandangkan ramai benci, jadi gua tukar je..haha..

macha:
kerjaya semakin menunjukkan peningkatan. alhamdulillah..

mael:
gua tukar la mael.

hanie:
haha..memang tak sesuai untuk orang-orang rabun weh.

terrarosa:
woo..ini dah kira statement cari gaduh ni.
hehe...

alhena:
aku tengok pun naik meluat juga. sebab tu tukar dah.

sharamli:
eleh..dengki la tu!

racync:
ajar? boleh....tapi kena ada pengerasnya.

sebelas:
tak tengok lagi masa dia versi merah. hehehe..

phish:
sebelum ni gua taruk background dia pun merah pekat. tu pasal kena maki dengan budak2.

kak tasek:
terima kasih yu.

sharip:
ni apahal sibuk kata orang lain pondan ni?

jo said...

aloy:
haha. no ploblemo..