Tuesday, March 9, 2010

keliru celaru

dalam hati gua ni..
kalaulah dapat di tenteramkan, di sabarkan, di lupakan..
alangkah baiknya..
sebab..
gua memang tak suka simpan apa-apa dalam hati..
tapi..
kalau gua terpaksa simpan juga..
nak buat macam mana ye?

17 comments:

sharamli said...

terpaksa simpan s0rang2 jugak kadang2..
xsemua 0rg paham kita..
:(

hanie said...

buleh jgk cari kotak kalis calar, kalis bakar
simpan, kunci rapat2..

sharip said...

ko ader ape dalam hati?
eh,ko ader hati ke?
haha~~

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

makan je hati lu tu



gua selalu amalkan

jo said...

sharamli:
humm..tapi aku betul tak suka simpan. dalam perut xpe. bukan dalam hati


hanie:
tapi hati masih ada rasa..


sharip:
pang kepala mung baru mung tahu langit tinggi rendah.


mannequin:
hati sedap masak apa?

Mimie.Candy Cane said...

wa pun ngah ade masalah macam lu..senak dada ouh..

maEL said...

gua pun sama laa jo..walaupun gua seorang pseudo-anarki & rebellious, macam mana haa nak setel? kehkehkeh..

iezat n hobbes said...

pesen jatuh cinta la ni

Liliyuli said...

kalau nak simpan juga..biar dalam2 jgn bagi nampak dah~ ko paham tak ni?

jo said...

mimie:
dada senak. otak sendat. hummpp..


mael:
gua kalu boleh setel sendiri, takde la gua gatal nak tanya sama para blogger sekalian.


iezat:
kalau jatuh cinta bukan sepatutnya hati berbunga ke?


liliyuli:
telan, simpan dalam-dalam hingga lapisan perut yang ke tujuh ke? hmmm....






woi..bila masa perut gua ada 7 lapis? ciss...

aloy_paradoks said...

lu ni macam macam hal,,, manja..

alhena said...

terpaksa simpan dalam hati?

mungkin itu sebenarnya yang terbaik?.Hikmah Allah.. siapalah yang tahu.. :)

nuyuljana said...

hmm..

luahkan pada seseorang agar kesakitan yang dirasai berkurangan.

kita sebagai manusia tak lari dari masalah.

memaafkan kesalahan orang lain tu besar pahalanya.

jangan marah2. nanti muka lu tak cute.

hahaha.

;)

jane said...

mmmmmmmmmmm...
same with me

tp apa2 pon, aku tetap prefer being on a silent mode















huhuhuhuhuhu~

























jom nyanyi lagu
"setenang air di kolam, begitu wajahmu..."
































ngahahhahahahahaha

jane said...

hey jo~

jo said...

aloy:
ala...sekali-sekali nak bermanja, takkan tak boleh?


alhena:
ye. simpan dalam hati. sebab dekat jantung takde peti simpanan.


nuyuljana:
masalahnya, 'seseorang' tu aku belum pilih lagi. buat masa sekarang ni memang kena telan sendiri la..


jane:
hai plain jane.
hoh? lagu genre lain gua susah sikit nak pikap melainkan rock.











ok. rock kapak pun gua terima..

racync said...

aku pinjam title wat poem ok????