Friday, March 5, 2010

evocil

oleh sebab gua belum beli shelby lagi, buat masa sekarang gua masih menggunakan evocil untuk tujuan ke mana-mana. pergi ke opis, pergi melepak di kedai mamak, pergi tengok wayang, pergi berkaroke, pergi beli bra, pergi hong kong, pergi planet marikh, pergi berjuang, dan bermacam-macam tempat yang gua pergi semuanya dengan menaiki evocil. sampai satu tahap, gua merasakan evocil tu sebagai pakwe gua sendiri. bukan kereta pinjaman daripada ayah gua. tapi sejak akhir-akhir ni gua tengok evocil macam dah berkecil hati dengan gua. entahlah kenapa.
"ayah tengok taik burung dekat kereta tu dah 2 minggu dah" ayah gua.
"hah?? yeke?? sebelah mana??" gua tersengih-sengih. muka paling manis. paling solehah.
notakakiberbulu: yela..gua keluar pergi kerja pagi balik nak dekat malam. mana ada nak perasan. esok-esok gua bawakla dia pergi mandi.

12 comments:

Mimie.Candy Cane said...

lu jgn macam2 beb..cuba lu bayangkan lu di tempat kete lu..terhina beb..taik burung dah 2 minggu tak clear..gile kejam lu rupenye.

shakinah said...

hahahaa.
sepesen laa kita jo

sharamli said...

"peng0t0q bet0i la tuan aku ni.." kata ev0cil

oranglidi said...

evocil tu evo+kancil ke?

sharip said...

lu mmg pemalas..
berak sendiri pom mls basuh kan?
ptt bau busuk~~

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

kancil gua dah kene sambar dengan adik gua..
gua saspek dia terasa dgn gua kes tak mandikan dia jugak..
bek lu p mandi2 kn dia selalu

Kuwe said...

damn.


evocil ni menatang apa. kereta apa.

maEL said...

pegi beli bra tak payah laa cerita laanat..

alhena said...

psstt.. bawak kete aku sekali. aku rasa dah 4 bulan dia tk mandi T_T. sib baik kaler silver, kalo kaler itam..aku tak tahu laa rupa apa.. huhuhu

tasekM said...

hahaha.... bab beli spender tu ai suka tu.... ha ha.


.

jo said...

mimie:
haha...gua memang ada perasan putih2. gua ingat bukan tahi burung..aci dok bg alasan gitu?


shakinah:
selekeh la ko ni..
:-p


sharamli:
keta gua mana boleh cakap. dalam hati pun dia tak boleh cakap..


orang lidi:
evocil tu kereta kancil berkuasa evo.


sharip:
cilakak! apsal samakan gua dgn lu????

jo said...

mannequin:
hehe...kancil gua tak mandi pun dia wangi tau. kalau tak sia-sialah gua belikan dia pewangi.


kuwe:
kereta berbody kancil dan berinjin evo. amacam?


mael:
bukan gua bagitau saiz pun.


alhena:
sebab dia kaler silver la aku tak heran. hehehe...gimi fai sikit!


kak tasek:
hehe..tau dah..tau dah....