Monday, February 1, 2010

perkara yang jarang berlaku pada gadis

1. tahan berak sampai muka pucat, badan sejuk, rasa nak muntah dan pandu kereta macam pelesit untuk mencari toilet

atau

2. rosakkan tombol pintu surau petronas waktu terkocoh-kacah nak keluar untuk mencari toilet kemudian pasang asal boleh sambil buat muka tak bersalah



notakakiberbulu: gua tersalah makan agaknya....

20 comments:

maEL said...

jenis tak senonoh..tak boleh bawak ke majlis..

aloy_paradoks said...

selekeh tul la lu ni..

iezat n hobbes said...

cirit ek?

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

gua penah merase yg no.1 tuh

hanie said...

owh..wa pernah. yg nombor 1 la.

cool bkn..

:P

tasekM said...

pakai pampers la wehhhhh.....!~

hahaha...




.

macha_sezs said...

gua memang tak salah lagi. sejak azali lagi gua dah cop le jantan.

heh.

ayampinko said...

bende yg jarang jadi kat pompuan selalu jadi kat lelaki dan ia tak pernah kantoi.. sebab tu lelaki bawak kete macam pelesit.. tak tahan beb..ibarat telor di ujung tanduk..

jo said...

mael:
majlis hari jadi pun tak bulih ke?

pliss...pliss...plisss.....
*mata berkaca


aloy:
eleh..macam tak pernah terkena je....


iezat:
a'ah..membawa ke malam, membawa ke pagi esoknya..


mannequin:
perit bukan?

jo said...

hanie:
cool?
rasa macam in a deep shit ada la...


kak tasek:
hah?
pakai pampers ikut time la kak..time ni i suci tau..menci!


macha:
ada cop jantan ke?
cop dekat sebelah mana yg jantan sangat tu?


ayampinko:
patut la...tak tahan nak ehem2 rupanya.

kalau gua, seperti di penghujung rindu.

dewajiwa said...

wei ganti balik tombol pintu tu.
mana tau, ada CCTV.

sharip said...

ko mane2 pom berak..
atas gunung pom sempat buat taik~~

sharamli said...

baca d0a x?

racync said...

ye ker jrg2 berlaku.....

pisey said...

eleh.padahal selalu la tu berlaku kat dia.

jo said...

dewajiwa:
eh..ada ke CCTV dekat petronas itu hari?


*dahi berpeluh.


sharip:
kalau makan cucur masstin ko buat memanglah aku sakit perut dol. haha.


sharamli:
mak aku kata kalau masuk tandas tak baca doa nanti jin berak atas kepala.


racync:
betul ni...memang jarang berlaku. iye...tak caya ke..


pisey:
yela-yela...dah dua tiga kali. dua tiga kali je tau!

FarhanaLicious said...

haha. yg no 1 aku pernah kena. sampai pitam. bahaya juga tahan tahan ni.

jo said...

farhana:
lepas pitam, dia terkeluar sendiri ke?

nuyuljana said...

hahaha. ganas!

jo said...

nuyuljana:
identiti..