Tuesday, October 27, 2009

semua dah clear kan?

saya dah takut nak menggunakan perkataan 'lu dan gua'. takut-takut kalau ada orang tuduh saya cuba menjadi 'seseorang'. well..awak blogger semua mesti tahu 'seseorang' yang saya maksudkan itu siapa. tapi pada saya, saya, brader firdaus ahmad, mael (cilakak mael. macam mana saya bulih petik nama awak ni?) dan kutu-kutu lain punya cerita sendiri. contohnya si mael yang terpaksa tahan kencing masa tengah perform. entah apa yang dia fikir masa tu. bengap. dah tahu nak perform tu, bawak-bawak la pergi tandas dulu. lagipun tak masuk langsung kalau saya nak mencarut menggunakan 'saya dan awak'. contohnya; gampang gila awak ni atau awak ni kecik-kecik tak mahu mampus, sudah besar menyusahkan orang. 'seseorang' yang saya maksudkan tu pun ada cerita dia sendiri. cerita dia yang kita semua suka.
sekarang ni tepat jam 2:43 am dan saya tengah update belog dekat rumah ibu saya. saya terpaksa rush balik. ada hal mustahak. tapi sempat juga saya cuba puding koktel yang saya curi resepinya daripada blog sorang akak ni. tapi apasal tak jadi macam dalam gambar? yang saya guna tu tepung custard ke tepung bastard? haih~


** macam mana la saya bulih tak sedar yang bekalan pakaian dalam saya dekat rumah sewa dah terputus? macam mana saya nak pergi kerja esok? bengap. entah apalah yang saya fikir.


notakakiberbulu: rasa macam cool jugakan buat entri gaya gini?

24 comments:

mieraaj said...

haha..nape tk ber'ana' antum jo??br tinggi makam =)

maEL said...

celaka awak jo, petik nama saya lebih2..
kehkehkeh..
woi macam mana awak boleh ter-update entri macam saya apdet ni..
awak tiru saya ye?
kehkehkeh..

FdausAmad said...

macam lahanat..kahkahkah

terra said...

hahahaaaa....
aku memang peminat tegar 'seseorang' itu, bila Tok Rimau mula mengamuk ada orang copy dan edit entri dia, aku mula letak 'sesuatu' dekat blog aku, memang aku ada guna sket2 ayat - ayat'power' 'seseorang' itu, tapi tak sangka pulak sudah menjadi isu disana sini,
ala aku biasa terguna perkataan,
peh dan amacam !
salah ke ?

tapi apa kejadah ngko atau aku buleh dituduh ingin menjadi 'seseorang' itu. Lebih - lebih lagi ngko ?
mana ada lelaki yang basuh pinggan sampai pecah - pecah 'time' raya kan ?
hahahaaaaaaa....

awak dan saya ?
hahahaaa weh malu la sket dekat budak skema macam aku ni :P

Liliyuli said...

cuba awak kira berapa kali awak taip perkataan 'bengap'..

awak ni nakal tau!

*uwek! nak muntah aku..hahaha

♣haNie♣ said...

ahk...lu guna "saya-awak" nih..nt kata lu tiru yosh [budakyangjahat.blogspot.com] plk..
lantok jek weh...makhluk tuhan tu pn buat entry mcm gamps..opss...nih entry comel2..segan plk nk mencarut..

hehehehehe~~

jo said...

mieraaj:
kang nanti ada orang kata nak tiru blog osama bin laden pulak..hehe...

mael:
saya mana ada tiru.awk tak nampak ke saya update tengah pagi buta.nak pergi belog awk pun saya malas..

mael..macam haram..
hahahaa...

brader firdaus ahmad:
wah..orang 'hot' singgah belog gua.lama dah lu tak datang sini weh..

jo said...

terra:
oit..oit..apa lelaki? saya gadis tau. ada tiub fallopio dan ovari lagi dekat dalam badan. tiap-tiap bulan datang ehem-ehem..tak percaya meh kita pergi scan..

rasa terbelit jugak lidah gua nak menyebut 'awak dan saya'.macam zaman ada boipren dulu..hehe..

liliyuli:
nak muntah saja tak ada guna..meh belanja gua tengok wayang..

hanie:
gadis-gadis macam kita tak elok mencarut tau..apalah awak ni hanie..

"grrrrrrrrrrrrrrr..."(terus kena sawan babi)

Hidemichi said...

gua bercadang nak singgah kat semua blog-blog yg ada lu-gua. Nak tgk apa yg kecoh sgt... lu bagi peta sikit!

Nabil Fizri said...

hai awak!

♣haNie♣ said...

ahahaha..siot...terus wa terbyg lu buat aksi iklan coca cola tu..

adeh...

tyruzia_3186 said...

Awak x apa2, awak?

~Heheh..~

tyruzia_3186 said...

Jo, awak bkn slalu guna kita-awak ke?

jo said...

hidemichi:
peta? gua pun belum jauh lagi berjalan lu dah pandai-pandai mintak peta..

gua ingat dekat petronas cawangan terpilih ada kot jual.

nabil:
ada gua hempuk budak ni kang..

hanie:
tv 3 ada main tak iklan tu? gua biasa tengok tv, asal iklan gua lari pergi dapur..mana perasan...

tyruzia:
oh..saya ok je.

zu..dengan budak-budak 3-4 tahun pun nak kena kira jugak ke? adeh...

sharip said...

awak...
saya bknla superman,
saya adalah otromen..
ayat sape nie?hahahaa~~

oranglidi said...

"bekalan pakaian dalam saya dekat rumah sewa dah terputus? "

-nak tanya segan jugak ni..

jo said...

sharip:
otromen??ni dah kira cerita lain ni...biasa sampai kat lu cerita semua jadi lain..hehehe...

oranglidi:
kalau lu nak tanya bulih pinjam ke tak memang gua terus lempang je..takda kompromi...

k.e.r.i. said...

awak, terima kasih datang blog saya.

saya pun dah jadi skema macam awak.

jo said...

keri:
itu semua dugaan..pedulikan la apa orang kata...yg penting kita bahagia..

sama-sama...

aloy_paradoks said...

guna dinda dinda la,,, baru stylo...

jo said...

aloy:
dinda-dinda gua guna untuk lu je..amacam? berdebar tak hati?

pakcik said...

anda tahu apa itu gampang?

jo said...

pakcik:
anda tahu sakitnya rasa bila kena pelempang?

SUXX said...

hahaha. mmg clear.