Thursday, October 29, 2009

pergi

indah pagi ini
sambil tersenyum sendiri
terkenangkan mimpi
yang datang sesekali
oh, mimpi
datanglah lagi
aku minta ditemani

kau buat aku gembira
kau buat aku ceria
kau berikan aku segala-galanya
sedangkan kau hanya mimpi indah
yang bila aku terjaga
segalanya punah
hilang dalam sekelip mata

pergilah mimpi
jangan ganggu tidurku lagi
aku ingin nyenyak
sampai esok pagi...


*macha, lu gelak kalu gua sumpah lu jadi labi-labi kang


notakakiberbulu: semalam ada kawan hantar meset nak buat lagu untuk gua pakai gitar greng-greng. huru-hara gua cari kertas dan pensel. tapi satu pun tak keluar. masa tengah waktu pejabat macam-macam idea keluar. biadap. nak je gua lempang idea ni.

24 comments:

rahimin idris said...

hahaha aku nak gelak jugak! hahaha

terra said...

mungkin idea ngko tu tengah bercinta dengan pejabat,
ngko kena faham Jo...

hikhikhik.

macha_sezs said...

hahahahahaahahahahahahahaha

maaflah.aku dah tergelak awal2.

hahahahahaha.

lain kali kalau nak letak nama aku, alang2 letak lah link sekali. untung2 naik trafik aku.

hahaha~

alhena said...

meh aku tolong lempang idea tu. kekeke. buleh?

♣haNie♣ said...

ahahahahaha..
sjk dpt surat cinta brader-x hensem-dr pandangan sisi tu.. kemain lu jiwang kan..

hahahah XD

Darkk said...

Oh. Lu rupanya kero koopiko.

Add gua kat fesbuk kalu jumpa.

Btw, macha memang gelak macam orang gila gelak masa baca belog lu tadi.

Sumpah, gua ada bersama dia masa dia baca tadi.

Liliyuli said...

kenapa nak halau pergi mimpi yg indah itu??

jo said...

rahimin:
keh sunat aok kali kedua mahu?
tahu la sajak keh tak setanding sajak aok..bagi karang!

terra:
bercinta dengan pejabat? pejabat tu bukan hensem pun..takde taste langsung.

macha:
siap lu! lagi 20 tahun mesti kisah dongeng labi-labi lu tersebar..labi-labi yang kena sumpah dengan tuan puteri...

jo said...

alhena:
heh..tolong belikan piza hat pakai duit ko la..delivery terus kat opis aku..bulih?

hanie:
cis...mana ada! mana ada!
gua buat entri takde kaitan pun dengan brader tu weh...kan gua buat cool je...

darkk:
kero kopiko? masa sekolah tadika dulu lu selalu cabut lari ke? pergi bukak fesbuk semula. kasi eja nama gua betul-betul...

pasal macha tu lu jgn risau. gua ejas sendiri..

liliyuli:
mimpi indah bagi harapan palsu...

alhena said...

ni lari tajuk ni.. aku bukan nk beli pizza :P

maEL said...

jo..jo...(geleng kepala)

sharamli said...

lempang laju2...

joegrimjow said...

skrg baru kul 12 malam

lawak ok!"

jo said...

alhena:
tapi tadi kata nak tolong?
hehe...

mael:
apa geleng-geleng kepala?

sharamli:
mintak kena lempang laju2 ke apa ni?

joegrimjow:
sebelum 12 malam lu tak boleh ketawakah?

SUXX said...

bunga2 jugak lu ye.

paiseh said...

macha ni ada sakit laa gua syak.. manjang je nak suruh link ke belog dia.. kena kasi obat jugak ni~

jo said...

suxx:
jangan lu samakan gua dengan bunga tayar sudah la...

paiseh:
bagi obat? bagi racun teruslah. senang cerita.

aloy_paradoks said...

lambat lagi la..bulam dua nanti baru buat...

jo said...

aloy:
hah?? buat? buat ape weh??

pisey said...

aku datang nak gelak2 gak macam orang lain.

then sengeh sorang2 terkumat kamit nyanyi sorang2!!

aloy_paradoks said...

MIMPI la.. bulan 2 nanti..

sang harima said...

gua ingat jo ni laki2..

jo said...

pisey:
apa gelak-gelak?
gua tak buat lawak tau....

aloy:
tapi tajuk dia pergi...bukan MIMPI...???

sang harima:
gua gadis tau..!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇