Sunday, May 17, 2009

Hujung minggu yang tak produktif membawa ke hari isnin



Sebabkan hujung minggu gua yang tak berapa nak produktif...hari isnin ni menjadikan gua seorang yang malas-malas manja...bangun pagi pun lambat..mandi pun serupa tak payah..rambut tak sikat..cadar gua biar aje..tapi gua sibuk-sibuk nak minum teh herba..mahal pulak tu...macam haram gua termakan hasutan 1 akak ni..die cakap boleh kurus...dah 3 hari gua minum...ape perubahan pun gua tak nampak...macam celaka juga gua rasa...

tapi pagi isnin ni gua ade bukak 1 blog ni..die ade bukak pertandingan entri paling lucah (lucu yang sebenarnya)..gua pun ingat nak turut serta..tapi gua main pakai hantar jek la..mana la tahu gua buleh dapat poskad "life is hell" tu..amenda life is hell tu..kalo lu orang nak tahu..lu orang cek la sendiri kat sini....dah..dah....gua nak pegi buat kerja....

9 comments:

paiseh said...

haih.... sume nak masuk..
gua boikot laa cmni..!

jo said...

lu cuba la...
dah...pergi cari entri lucah dekat blog lu sana...gua pasti..mesti banyak....

Tok Rimau said...

sila hantar alamat penuh anda, agar Tok boleh kirim poskad kemenangan. Gunakan subjek: LIFE IS HELL dan hantar ke tokrimau(at)gmail(dot)com.

Liliyuli said...

kalau setakat minum teh herba tak jaga makan baik tak payah..

jo said...

tok rimau:
perghhhh....
gua menang bai....
tengkiu tok...
sekarang jugak gua pegi hantar....

liliyuli:
haha...mana tahu aku tak jaga makan??aku jaga tau...(iye la tu..)

sharip said...

wes..
xyah diet ar weh..
pjt gunung bergunung2 pom xkurus gak aku rs..
atas gng melantak byk gak..
tuwon lemaknye xla byk..
sbb tula ko xkurus2..
hahaahha~~

jo said...

cis...
ape salahnya mencuba...
dah tu asal nak panjat gunung macam nak buat parti harijadi je menunya..

tyruzia_3186 said...

Jo,tahniahla menang entri klako..
Nnt letak poskad tu kt pintu rumah..
Baru la Amerika..Heheh!
Pastu kita pakat2 kena tarbiah dgn Pida ngan K.Sarah..

jo said...

yela...
dah menatang tu bertulis life is hell...hahaha....kalu poskad tu tulis rumahku surgaku orite juga...