Thursday, February 23, 2012

Hari-hari update belog

haha! rupa-rupanya gua dah jadi ketagihan melukis. rasa gatal tangan kalau sehari tak melukis. pantang pulak nampak pen hitam dan kertas. sebenarnya kartun-kartun yang gua lukis semua pakai recycle paper. jimat sikit. ok laa.. layan la komik seterusnya dari gua based on true story ni. miyawwww~~ *icon kucing jilat tangan




yang kat bawah ni aku lukis untuk blogger Wadi AR.

aku rasa kura-kura ni ada iras-iras sikit dengan muka dia laa..




Notakakiberbulu : gua nak cari line kerja melukis laa. ada tak?

7 comments:

tasekM said...

ulat gonggok?

kah kah.



.

Wadi AR said...

ouhh, comel kan? haha. tenkiuuuu jo

hanie said...

siap wiggle ekor tuuuu... hahahaha

FarhanaLicious said...

buat lah komik. komik online. haha

Pa Johan said...

Awat kecik sangat ni? Pedih mata aku.

nurul hilmi said...

yess!!aku ada geng tak reti berenang.. hahaha. aku hepi.*gelak sampai pensan* :p

neway jo, ni blog baru aku. aku buat khas untuk sepanjang aku kat melben. blog satu lagi tu aku diamkan dulu.

nurul hilmi said...

eh lupa lak nk bg link, wakaka

www.nurulramblings.blogspot.com.au