Wednesday, December 15, 2010

mengurat-updated

tips mengurat yang berkesan.

"saya ni rupa tak seberapa, perangai pulak huduh..err..tapi saya pandai urut-urut tau!" -
tips satu: merendah diri, tetapi jangan menampakkan sangat kelemahan diri.

tips dua: elakkan berpegangan tangan. sebaliknya bermanja-manja menggunakan kekerasan.
contoh - bila beliau melawak (kononnya sweet), tendang keting(betis) beliau dengan kuat sehingga beliau menjerit kesakitan. bila dah menjerit, cepat-cepat gosok dan mintak maaf. peh..memang nampak sangat anda seorang awek yang bertimbang rasa.

tips tiga: pura-pura tak tahu tentang perkara yang diceritakan oleh beliau walaupun perkara tersebut 13 tahun dulu anda dah tahu. lelaki suka bila beliau kelihatan bijak dimata makwe. tapi tidak pula suka makwe yang bodoh piang. haa..yang ni gua tak paham. ingatlah. lelaki bimbo adalah untuk makwe yang bimbo. (cth: pasangan cemolot depan klcc)


notakakiberbulu: esok-esok gua tambah lagi.

14 comments:

h a n i e said...

pehh..gile tak sangka lu pandai urut batin ni jo..


wakakakaka~

Mimie.Candy Cane said...

alaaa..header peberet gua dah takde..mane pegi header korek idung tu wehh..

komen takde kena mengena dengan entry

asip محمد said...

urut-urut tu satu kelemahan ke? gua tak nampak tu satu kelemahan.. satu bonus ada laa.. kah3

nuyuljana said...

pergh. statement berani mati.

lu paling suka urut kat mana jo?

*kening up2*

iina said...

Salam singgah.. urut2?? I mmg suka lelaki pandai urut hahaha.. tapi kalau cakap.. I pandai masak.. lagik I suka.. confirm jadik top3.. hehehe ;)

iina said...

opsss.. bau perasan u perempuan.. tapi kalau tambah cakap boleh masak.. walaupun masak air dan masak nasi.. boleh gak tambah jadi kelebihan diri

Pistachio said...

gua hengat lu hilang pi honeymoon!

Apizolla said...

iina : budak ni sbnrnye laki.. ko x silap.. dia belakon jadi pompuan sbnrnye

tasekM said...

banyak benar tips tapi tak kawen2 juga.




(gua mmg pesen nk cari pasal) :p


.

ashraf sahdan said...

kalau gua kena tendang, tanpa was-was gua tangankan balik, on tne spot.

lydiarahayumahmod said...

Jo : Tips melalui pengalaman ke? ehehehe

alhena said...

haiya?3 tips je? aku tk nk daftar masuk kelas mengurat ko la kekekek.bg ko tambah lagi tips.peh tu br aku pk2 kan :P

FarhanaLicious said...

pakar cinta rupanya ko ni. kang aku nak menekel sapa2 aku mintak tunjuk ajar ko la ye.

tyruzia_3186 said...

~Keh! Keh! Keh!~