Monday, March 23, 2009

Tajuk entri kali ni adalah semua perkataan maki-hamun yang ade kat dalam dunia ni.

memang aku geram. geram yang teramat sangat. jika aku diberi mandat untuk melaknat, aku nak laknat sume golongan2 yang suka dok pecah masuk rumah orang lain. hari jumaat lepas, sedang orang laki2 get redi nak sembahyang jumaat, pencuri ni boleh pulak memecah masuk ke dalam rumah aku dan menibai 2 bijik kompiter riba milik aku dan osmate aku. kamera n duit tabung. cilakak! hilang terus mood aku nak berkenduri-kendurian di kampung halaman. aku dah mula terbayang nasi briani gam yang menjadi menu utama akan berasa macam pasir. sepatutnya janji dengan family aku nak sampai petang, tup-tup malam hari baru aku gerak balik ke muar. tu pon baru setel segala macam yang nak kene buat. repot polis la, makan kfc la..bla..bla..bla..nasib baik aku ni jenis xsuka tengok ape lagi nak simpan benda2 xelok sebagai koleksi. contohnya; gambar-gambar lucah atau video. tengok skali padam terus. tapi memang jahanam punya pencurik. ni dah masuk hari ke-2 bekerja lepas dari kejadian pecah masuk tu. dan masuk hari ke-2 jugak la aku xde mood nak buat apa-apa kerja pon. huuuu.....